Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt

Konfliktas dėl vairavimo: „susikibo“ du vyrai, vienas jų – advokatas

AlytusPlius.lt informacija  •    •  16:38, 2021-04-28
Asociatyvi nuotr.
AlytusPlius.lt nuotr.

Du vyrai vairavimo niuansus gatvėje aiškinosi taip, kad prireikė net policijos pareigūnų įsikišimo. Policijos turimais duomenimis, konflikto pradžia prasidėjo jiems savo automobiliais bevažiuojant sankryžoje. Vienas vairuotojas tvirtino, kad kitas sukėlė avarinę situaciją, tad nusprendė jį pasivyti ir pasiaiškinti dėl tokio vairavimo. Kitas teigė – kad jokios avarinės situacijos nesukėlė. Bet kokiu atveju, besiaškindami vyrai „susikibo“, tad dabar situaciją tenka narplioti pareigūnams.

 

Konfliktas tarp „Volkswagen“ ir „Škoda“ automobilių vairuotojų kilo dar balandžio 23 dieną, apie 19.30 val., Prienuose.

 

„Volkswagen“ vairavo 63 metų vyriškis, kaip paaiškėjo – advokatas. Remiantis jo versija, sankryžoje „Škoda“ automobilio vairuotojas sukėlė avarinę situaciją ir pasišalino, tad jis jį pasivijo norėdamas pasiaiškinti dėl tokio vairavimo. Vyras tvirtino, kad „Škoda“ vairuotojas išlipo iš automobilio ir jį puolė. Tad advokatas prašė aplinkinių iškviesti policijos pareigūnus.

 

Tuo tarpu dvidešimtmetis „Škoda“ vairuotojas policijai pateikė kitokią įvykių versiją. Jis teigė, kad jokios avarinės situacijos nesukėlė, o jį pasivijęs vyriškis užblokavo kelią ir išlipęs iš automobilio rankomis sudavė jam į veidą. „Škoda“ vairuotojas antradienį dėl įvykio parašė pareiškimą policijai.

 

Kas teisus, išsiaiškins tyrimą pradėję pareigūnai.