Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt

Rotušės aikštėje - smagūs mažųjų alytiškių susitikimai su Kalėdų seneliu

Ina Grigūnaitė - Skrabulienė  •    •  18:37, 2019-12-08
Smagios mažųjų alytiškių akimirkos su Kalėdų seneliu.
AlytusPlius.lt nuotr.

Įžiebus gražuolę Alytaus žaliaskarę, miestas tarsi atgijo. Ypatingą šventinę nuotaiką pajuto mažieji alytiškiai, kurie nuo šeštadienio su šypsenomis veiduose jau skubėjo į smagius susitikimus su Kalėdų seneliu, vykstančius Rotušės aikštėje.

 

Šeštadienį ir sekmadienį nuo 16 val. Rotušės aikštėje šurmuliavo mažieji alytiškiai. Ypač daug jų susirinko į susitikimą su Kalėdų seneliu sekmadienio pavakarę. Nusidriekė netrumpos eilės vaikų laukiančių akimirkos, kada taip lauktas svečias juos pakalbins, išklausys išmoktas dainas, eilėraščius.

 

Kalėdų senelis kiekvienam  turėjo ką pasakyti. Vyresniesiems pateikė klausimų apie pasaulį, Lietuvą ir net apie sportą. Su mažiausiais kartu dainavo daineles ir deklamavo eiles. Kiekvieną mažylį nudžiugino saldžiomis dovanėlėmis.

 

Su mažyliais atskubėjusi į susitikimą su Kalėdų seneliu daugiavaikė mama Elena negali atsidžiaugti tuo, kad vaikams suteikta tokia galimybė. ,,Vaikai labai laimingi. Visą dieną buvo geri, paklusnūs, labai laukė šio susitikimo“, - šypsojosi ji.

 

Jauna moteris mano, kad tokie susitikimai netik pradžiugina vaikus, bet ir padeda geriau susipažinti su Kalėdų seneliu, įkvepia geriems darbams.

 

Primename, kad tokie nuotaikingi mažųjų alytiškių susitikimai vyks visą gruodžio mėnesį. Kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį nuo 16 iki 18 valandos Kalėdų senelis lauks mažųjų alytiškių prie nuostabios mūsų miesto žaliaskarės.

 

Komentarų nėra