Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt

Alytaus miesto ir rajono kandidatų į merus debatai: kur ir kada?

Eglė Indrelytė  •  egle@alytusplius.lt  •  18:02, 2019-02-14
Alytaus miesto ir rajono kandidatų į merus debatai: kur ir kada?
Asociatyvi nuotr.

Apžvelgti Alytaus miesto ir rajono problemas, pasikalbėti apie jų sprendimo būdus, susipažinti ir padiskutuoti. Visus Alytaus miesto ir rajono kandidatus į merus seniūnaičiai, politika besidomintys piliečiai, iniciatyvos „Žinau, ką renku“ atstovai bei „Baltųjų pirštinių“ savanoriai kviečia dalyvauti debatuose.

 

Artėjant kovo 3 dieną vyksiantiems Alytaus miesto ir rajono metų rinkimams gyventojai kviečiami susipažinti su kandidatais, užduoti jiems klausimus ir tiesiogiai išgirsti jų atsakymus. Dveji kandidatų debatai iki rinkimų vyks Alytaus mieste, vieni – Alytaus rajone.

 

„Kai renkamės telefoną, keliam jam aukštus reikalavimus. Norim, kad turėtų pakankamai atminties, talpų akumuliatorių, spartų procesorių, o pagamintas būtų patikimo prekės ženklo. O kaip renkiesi savo kandidatą? Artėjant savivaldybių tarybų ir merų rinkimams kviečiame iš arčiau susipažinti su kandidatais į merus Alytaus miesto ir rajono savivaldybėse“, - kviečia debatų organizatoriai.

 

Pirmieji debatai vyks vasario 17 dieną, 14 valandą, Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro Simno skyriuje, Vytauto g. 38, Simne. Kandidatams į Alytaus rajono mero postą nuo konkrečių ir tiesių atsakymų išsisukti neleis moderatorė Jūratė Važgauskaitė.

 

Vasario 19 dieną, 18 val. debatai vyks Alytuje, „Volungės“ progimnazijoje, Volungės g. 2. Čia į žodžių mūšį stos kandidatai į Alytaus miesto mero kėdę. Debatų moderatorius - Vytautas Garbenčius.

 

O dar vieni debatai vyks vasario 23 dieną, 13 valandą, Alytaus miesto teatro Mažojoje salėje, Rotušės a. 2, Alytuje. Juos moderuos Rytis Valūnas.

Komentarų nėra