Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt

Skelbia apie naujų daugiabučių statybas Alytuje: butus siūlo rezervuoti iš anksto

Raimonda Bernatavičienė  •    •  12:49, 2022-01-05
Sklypas Statybininkų gatvėje.
AlytusPlius.lt nuotr.

Skelbimų portaluose pasirodė pranešimai, kuriuose skelbiama, kad Alytuje ruošiamasi statyti du naujus daugiabučius, nurodomi ir sklypai, kur jie turėtų iškilti. Skelbimuose taip pat nurodoma, kad sudaromos išankstinės butų rezervacijos sutartys.

 

Viename skelbime informuojama, kad naujas keturių aukštų daugiabutis kils adresu Statybininkų g. 4A, teritorijoje šalia prekybos centrų „Lidl“ ir „Norfa“. Nurodoma trijų kambarių buto kaina ir skelbiama, kad namas bus pastatytas 2023 metų gegužės mėnesį.

 

 

                                                        Skelbimo nuotrauka.

 

Kitame skelbime pranešama apie planuojamas dar vieno trijų aukštų daugiabučio statybas miesto centre, adresu S. Dariaus ir S. Girėno g. 12A. Nurodoma, kad daugiabutis iškils tarp Šaulių namų ir pastato, kuriame anksčiau veikė Valstybės saugumo departamento Alytaus apygardos skyrius. Skelbiama, kad šis daugiabutis bus pastatytas šių metų pabaigoje, pateikiama dviejų kambarių buto kaina.

 

Skelbimo nuotrauka.

 

Sklypas S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje. AlytusPlius.lt nuotr.

 

Skelbimų autorius informuoja, jog šiuo metu namai pradedami projektuoti.

 

Alytaus miesto savivaldybės atstovų pasiteirvus, ar jiems kas nors žinoma apie planus mieste statyti du daugiaaukščius, jie teigė kol kas apie statybas jokios informacijos negavę.

 

„Savivaldybės administracija prašymų dėl žemės sklypų paskirties/būdo keitimo, pastatų projektinių pasiūlymų viešinimo ar prašymo statybos leidimui gauti nėra gavusi“, - sakė Alytaus miesto savivaldybės Architektūros, urbanistikos ir žemėtvarkos skyriaus vedėja Vilma Bartusevičienė.