Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt

Nemokami kvietimai į Vasario 16-osios koncertą išgraibstyti akimirksniu

AlytusPlius.lt informacija  •    •  14:24, 2020-02-11
Kvietimai buvo išdalinti per 17 minučių.
AlytusPlius.lt nuotr.

Septyniolika minučių. Per tiek laiko buvo išgraibstyti keli šimtai nemokamų kvietimų į Vasario 16-osios koncertą, vyksiantį Alytaus miesto teatre.

 

Kaip ir buvo skelbta, kvietimai buvo pradėti dalinti antradienį, vasario 11 dieną, nuo 11 valandos, teatro kasoje.

 

Dar prieš atidarant kasą, prie jos durų jau rikiavosi žmonių eilė. Netrukus ji pradėjo ilgėti.

 

„Visi kvietimai, kuriuos mums atvežė Alytaus kultūros centras, buvo išdalinti per 17 minučių“, - sakė Alytaus miesto teatro direktorės pavaduotoja teatro plėtrai ir rinkodarai  Vida Grišmanauskienė.

 

Buvo numatyta, kad vienas žmogus gali paimti ne daugiau kaip keturis kvietimus. Dauguma atėjusiųjų ir ėmė po keturis, paėmusių vieną ar du kvietimus buvo tik vienas kitas.

 

Kvietimų negavę žmonės buvo pasipiktinę, nevengė priekaištauti ir kurti sąmokslo teorijų, kad nemokami kvietimai buvo išdalinti arba palikti „saviems“.

 

Tačiau miesto savivaldybės Kultūros skyriaus ir Alytaus kultūros centro atstovai tikino, kad rezervuota tik nedidelis vietų skaičius, o išdalinta apie 450 kvietimų. Alytaus miesto teatro didžiojoje salėje yra 502 vietos.

 

Kaip patikslino Alytaus kultūros centras, iš viso gyventojams buvo išdalinta per 450 kvietimų, Dar 50 kvietimų buvo išdalinta koncerto atlikėjams, visuomeninkams.

 

Komentarų nėra