Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt

Tikėjosi nemokamo renginio aerodrome, o sužinojusi kainą nustėro

Raimonda Andriulionytė  •    •  8:51, 2019-07-12
Asociatyvi nuotr.
AlytusPlius.lt nuotr.

Su nekantrumu šeštadienį Alytaus aerodrome vyksiančio renginio „Alytus ore“ laukusi alytiškė Vilija liko nemaloniai nustebinta. Moteris tikėjosi, kad renginys bus nemokamas, tačiau visai neseniai sužinojo, kad teks mokėti po 8 eurus.

 

„Mane tai nustebino, nes iki šiol nei renginio afišose, nei niekur kitur nebuvau radusi, kad renginys bus mokamas. Tik likus visai nedaug laiko iki renginio iš pašalinių žmonių nugirdau, kad žiūrovams teks susimokėti už leidimą, o po to tokią informacija socialiniame tinkle radau ir pati.

 

Buvome nusiteikę su šeima gerai praleisti laiką nemokamai, tačiau paskaičiavę, kiek mūsų didelei šeimai kainuotų, nustėrome. Manau, ne mes vieni tokie, kurie įsivaizdavome kitaip“, - pasakojo alytiškė, paprašiusi padėti išsiaiškinti, kaip iš tiesų yra su bilietais.

 

Moteris sakė nežinanti, ar mokėti reiks ir vaikams, ir apgailestavo, jog informacija apie tai, kad renginys mokamas nepateikta reklaminėse renginio afišose.

 

Paprašius situaciją pakomentuoti Alytaus aeroklubo vadovą Kęstutį Urbanavičių, šis teigė, kad iš pradžių išties buvo planuojama, kad renginys bus nemokamas, tačiau situacija pasikeitė.

 

„Galime „padėkoti“ miesto valdžiai, kad „prisidėjo“. Viską turime daryti savomis jėgomis. Esame visuomenininkai, negalime renginio organizuoti iš savo kišenės, nes mums patiems reikia paramos. Tad situacija yra tokia, kokia yra“, - sakė K. Urbanavičius.

 

Pasak jo, ir anksčiau organizuojant renginius situacija būdavo įvairi, už įėjimą tekdavo ir susimokėti.

 

Praėjusią savaitę informacija apie tai, kad renginys bus mokamas, buvo išplatinta Alytaus aeroklubo socialinėje paskyroje. Buvo nurodyta, kad iš anksto įsigyjant žiūrovo leidimą, jis kainuos 8 eurus, o jį perkant renginio dieną – 10 eurų. Vaikams iki 8 metų įėjimas nemokamas.

 

Taip pat akcentuota, kad ne mažiau kaip po 1 eurą iš žiūrovo sumokėtos sumos atiteks Alytaus aerodromo išsaugojimo fondui. Renginio metu taip pat bus galima pasirašyti peticiją už aerodromo išsaugojimą.

 

Komentarų nėra