Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt
35
19:51, 2024-04-01
nesuprantama

Mero ir jo perteklinės komandos sotūs valdiški atlyginimai. Vėl tarybos narių išmokos sočios ir atsiskaityt nereikia. Tad tik šiuolaikiškai vystyt miestą per pramonės parką plečiant į rajoną ir atvedant strateginį investuotoją su gerais atlyginimais, įveiklint didelius aerodromo ir Medelyno žemės plotus. Koreguot atliekų mokestį nuo plotų ir.. sėkmingai vystyk miestą. Rimtas švietimo pertvarkas darant ką mero ir tarybos kompetencijoj reikia patiems sugebėt. O čia metai po rinkimų kaip bejėgiai ir lengviausiu būdu nuo silpniausių taupyt. Į rimtesnį lygį nepakyla ir panašu beviltiški. Tik dėl savęs žiūri kaip šia diena išgyvent.

34
15:30, 2024-04-01
padėjo

Per paskutinius rinkimus alytiškiai padėjo šiems laimėjusiems nerenkant apvalyt būsimą tarybą nuo ciniškų ir dvigubų standartų oligarchinių interesų veikėjų, kad. Sėkmingai miesto labui įveiklintų pramonės parką pritraukiant strateginį investuotoją su gerais atlyginimais dirbantiems, efektyvint pustuščių didelių aerodromo ir Medelynų žemių plotų išnaudojimus. Koreguot atliekų mokestį nuo plotų žmonių labui, o. Laimėję priešingai dar labiau šių temų išsigandę puolė nuo silpniausių kelt mokesčius, imituodami švietimo reformą taupyt nuo darželinio amžiaus vaikų. Kaip nesolidžiai atrodo valdantieji stresuodami ir menkniekiuose. Gėdą daro didmiesčio lygiui.

33
11:08, 2024-03-29
Mama

Kur ritasi Alytus.Jau sportininkai dumia varžytis į Prienus dėl sulūžusių grindų,o ką lygint su Marijampole,Druskininkais.Čia viskas tuoj išsibaigs.Gal tai inovatyviausias miestas pagal merą.

32
5:13, 2024-03-29
tai?

Tai ar čia didmiesčio lygis, tarybos posėdį ruošt dėl jų manymu strateginio klausimo, kaip sutaupyt nuo kelių ikimokyklinio amžiaus grupių, kur esmėj nieko nelemia? Ir dar kaip rimtą politiką vaizduoja? Nes į rimtesnių problemų lygius pakilt nesugeba ne tik per šią kadenciją?

31
12:53, 2024-03-30
Taigi

Visi klausimai susiję su kažkokiomis Alytaus vystymosi ar pertvarkų situacijomis pastaruoju metu tarybos posėdžiams pateikiami neparuošti. Nėra konkrečių paskaičiavimų ir palyginimų kaip tai atsilieps Alytaus gyventojams ir miesto vystymuisi. Bandoma kažką daryti, gal pavyks, o gal ir nepavyks. Deja... Daugiausia nepavyksta. Manau net neverta vardyti visus nepavykusius projektus. Taip miesto biudžetas taškomas vėjais, o sakoma, kad taupome. Kiek dar ilgai tai tęsis?

30
4:59, 2024-03-29
galėjo

Galėjo jau nuo 2017 metų Alytus gerai vystytis. Sėkmingai atlikt Kvartalinę namų renovaciją iš fondų lėšų, išnaudot dideli aerodromo ploto potencialą. Koreguot atliekų mokestį nuo plotų žmonių labui. Plečiant pramonės parką į rajono teritoriją sudaryt galimybes investuot 0,5 milijardo investicijų į medienos gaminių sritį, analogą buvusio AENSK, kur dabar investuoja į Akmenės lez. Kur tuo met dairės ir Alytuj, bet. Negerybiniai Alytuj net slopino alytiškio rodytas iniciatyvas per teisėsaugą, ant tiek nepakantūs progresui Alytuj. Nes jiems geriau erzintis Alytuj. Vėl pustuščiai aerodromo ir Medelyno dideli žemės plotai ir ne tabu apie pramonės parko imitaciją. Kur kitur pritraukti strateginiai investuotojai su gerais atlyginimais dirbantiems. O Alytuj vergais art.

29
4:47, 2024-03-29
klausimas

Kame esmė, kad per šiuos ir kitus buvusius rinkimus Alytuj išstatomi ir renkami labai silpni politikai? Net rinkimu metu negirdėt rimtų reikalavimų politikams, gebėt vardint rimtas miesto problemas ir jų sprendimus?

28
4:42, 2024-03-29
labai baigštūs

Labai baigšti ir ši taryba. Tik gyventojams kelt mokesčius ir taupyt nuo ikimokyklinio amžiaus vaikų. Į rimtesnių klausimų lygį, kur gali siūlyt bent kuris tarybos narys, nepakyla. Kaip ir ankstesnės kadencijos. Kur ir buvo taryboj sudarytos iki tol didžiausios darbo grupės dėl vystymo strategijų ir švietimo pertvarkų iš visų pakraipų atstovų ir fiaskiniai rezultatai. Kur jei ir dabar rinkimai iš tų pačių kad ir buvusių, tas pats fiasko.

27
17:24, 2024-03-31
Gal galite konkrečiau parašyti,

ko jie bijo? Kodėl jie tokie baigštūs? Gal jiems kas nors grasina - niekaip nesuprantu, ko jiems bijoti, juk ką nori, sutvarko staigiai, nei vienas iš daugumos nebalsuoja prieš,visi už.

26
20:43, 2024-03-31
bijo

Bijo nuo mero prabilt apie oligarchų interesų zonas. Tai pramonės parko imitacija kad išvengt verslui konkurencijos, dėl neįveiklintų didelių aerodromo bei Medelyno žemės plotų, dėl atliekų mokesčio nuo plotų koregavimo žmonių labui. Anoj kadencijoj tai tyrus savivaldybės Etikos komisija spr. Nr.KPPn-16 susidūrę su teisėsaugos ciniškumu tai slopint pabūgo tyrimą pabaigt iki galo. O šioj kadencijoj šių temų net nedrysta giliau analizuot. Kaip ir visuomenė apsimeta nepastebį, apart į apačias erzinas.

25
8:40, 2024-03-29
Braniukas

taigi tu advokatauji suni, kaip dabar ant tu paciu gali stumt ? Jus cia taip mazochistiskai susitare ar kas dabar yra ?

24
23:10, 2024-03-28
Ant bangos

Tai gal čia dabar tokia mada - norėti priešmokyklinės daržely. Ne taip seniai buvo mada piktintis, kodėl vaikai turi miegoti pietų miego darželyje. O šiaip tai, darželiuose neskuba nustatyti specialiųjų poreikių tiems, kam jie pasireiškia,(galbūt dalinai dėl specialistų stokos,o galbūt, ai, kam nervuotis, vistiek tuoj išeis) todėl chaosas dar didesnis ir kai kuriais atvejais tampa trukdžiu normaliai paruošti mokyklai kitus vaikus. Lieka tik žaidimai vietoj pamokėlių. True story.

23
21:40, 2024-03-28
hi hi

gerai meras suvartė bubuką labuką:D

22
20:55, 2024-03-28
Tukas

Tik keista,kuomet būna rinkimai,visi kandidatuojantys prisiekia dirbti žmonių labui.Po rinkimų dirba tik sau.Apgailėtina dėl tokių sprendimų,rodos,kad sprendimus priimantys niekada neaugino arba neaugina vaikų,nesusidūrė su realiomis gyvenimo situacijomis.Galima daug dėstyti šia tema,bet....

21
5:08, 2024-03-29
dėstymas

Realiai per rinkimus net nesigirdi rimtų temų ir alytiškiai to nereikalauja. Mėgsta save apgaudinėt, kad kaž kas būrė gerai dirbt žmonėms. Pūsdami tuščius tradicinius lozungus. Apart rūpesčiai savim, kaip išgyvent išlaikant ypač biudžetines darbo vietas ar kitas lengvatas.. Ir vienodai dzin miesto interesai. Kurių net žinot nenori. Per virš 30 metų. Todėl taip ir vyksta. Valdžioje vieni už kitus ciniškesni.

20
20:20, 2024-03-28
Nuomonė

Cirkas vyko salėj, o ne tarybos posėdis. Smirda kiaulinyku...

19
20:10, 2024-03-28
Vicemis2

Keistai tylu iš Šukevičienės. Gal čia jos planas? Nei mū nei bėėė

18
19:39, 2024-03-28
Bukumas

Ir neispasakytas naglumas ,tegu šitas atsiprasant dundukas meriukstis surengia nors vienus gyvus debatus viešai ,pamatysime kad bus .Ir tu šiukšle drysti tarybos nariui priekaištauti ,jog neturi vaikų ,tai ir nesupranti .Povilai paduok į Teismą ši "Fermos"isruga.

17
21:58, 2024-03-28
o kiek minedikas

vaiku turi? :D

16
18:53, 2024-03-28
jojo

Dar Šernienė apsiskelbė "profesionale, gebančia vykdyti su bendruomene pokyčius". Cha- cha... Tarsi Alytuje kas nežinotų, kokias represijas ji taikė mokytojams (ir drąsesniems mokiniams) Benedikto gimnazijoj. Ir toliau buldozeriu varo. Jei bando visose švietimo įstaigose daryti savo tvarką, tai greit mieste dar labiau mokytojų trūks- kas norės baudžiauninku būti? Nors... bailių pakanka- ypač tarp vadovų.

Puslapiai

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Web puslapių adresai ir el. pašto adresai automatiškai tampa nuorodomis.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai