Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt
74
4:19, 2024-03-05
vaizdas

Kaip kas kaip iš beribio gobšumo nemastydami puola tenkint ambicijas. O taryba kaip sutrikusio intelekto vaikų darželio lygio puola tvirtint imituodami iš bejėgiškumų alternatyvas. Nuo Nepriklausomybės pradžios toks stilius prarast geriausias įmones ir rinkas ir tesia ant likučių ką kiti sukūrė.

73
19:25, 2024-03-04
tik

Tik nieko nauja. Nuo Nepriklausomybės pradžios verslo interesai aukščiau miesto. Kaip miesto interesai turi būt aukščiau kitų. Toks šis atvejas. Kaip nematymas aerodromo ir Medelyno didelių žemių plotų, atlieko mokesčio nuo ploto koregavimas. Prie Katanio šias temas kėlęs alytiškis slopintas per intrigas per teisėsaugą. Prieš buvusios autobusų stoties pardavimas, šilumos tinklų nuoma. Daugelio buvusių gerų miesto įmonių praradimas per primityvias bankrotų schemas. Ir visi apsimeta to nepastebį.

72
9:45, 2024-03-04
cesiulis meluoja

cesiulio kalbamas neąmones, kad pigiau naują pastatyti gali paneigti daugybė pavyzdžių. Pasiskaitykite žmogaus nuomonę, kuris atnaujino senus namus:
https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/namai/kelias-senas-sodybas-atnau...

71
19:28, 2024-03-04
kitaip

Elgiasi kaip šoumenas. Visuomenės problema, kad politikų neskiria nuo šoumenų, manekenų..

70
8:09, 2024-03-04
Ar čia politikė ?

Socdemai - ne politikai, o politikos padugnės, dabar jau rinkėjų bijo. Socdemės Dimšienės nuveiktų darbų"ataskaitos" net negalima komentuoti. Uždraudė močiutė komentarus. Ko bijo ? Kokie politikai, jei uždraudžia komentarus ? Kaip jūs tokius išsirinkot ? Subankrotins socdemai ir sužlugdys Alytų galutinai

69
6:13, 2024-03-04
bet?

Bet taip blogint, jaukt ką kiti sukūrė, dar reikia sugebėt. Kai esantį poliklinikos pastatą jau seniai galėjo modernizuot už fondų lėšas, neliečiant biudžeto lėšų. O čia vienu smūgiu iškelia į blogesnę situaciją, kai ligoninės teritorijoj ir tai ankšta, ir. Finansuoja iš paskolų iš savo biudžeto. Tai kam meras būrė tokią superteklinę komandą dėl investicijų? Kad tokius žemo lygio sprendimus išmastytų? Labiau ir neįmanoma pasišaipyt iš miesto intereso. Maža mokesčių prikėlė kaip cinikai prieš rimtai alytiškiams nepagrysdami, tad spaudžia su žmonėm nesiskaitymo gazą kiek gali.

68
15:08, 2024-03-03
Kur einame

Kur einame su tokiais pasvaičiojimais. Normali ta poliklinika. Gal geriau modernizuokime įrangą ir apšildykime pastatą. Investuokime į gydytojų pritraukimą į Alytų-juk šitiek daug gydytojų pensijinio amžiaus . Pitraukime investicijas...
Juk buvo ir garsių komandiruočių į JAV, o nauda kokia-laukiam. Ačiū mūsų gerbiamiems gydytojams, kad ir būdami pensininkais- dirba. Bet metai bėga. Pritraukime kažkaip jaunimą. Alytus senėja. Gera mums pacientams ir ši poliklinika, o ir labai patogi. Bet tai čia tik eilinio alytiškio pamastymai. Gaila būtų, kad tokie grandioziniai statybų projektai nesibaigtų panašiai,kaip Vilniaus stadionas????

67
11:39, 2024-03-03
įdomu

Alytuj toks didelis pamaldumas per bažnyčias. Ten principai - nevok, nemeluok... Tai, kas gi dešimtmčiais Alytuj renkas valdžias, kurios viena po kitos skuba alytiškiams tik kelt mokesčius ir parceliuot miesto likučius? Jokio šiuolaikinės savivaldos principo - vienyt kuriamai veiklai. Gerint žmonėms gyvenimo salygas Alytuj, kad turėtų galimybes oriai užsidirbti ir išgyvent.

66
9:07, 2024-03-03
imitacija

Savivaldos imitacija. Kur susitikime su verslininkais, meras atviravo, kad. Su stambesnių įmonių vadovais pasitaria dėl investicijų. Reiškia tokio proto verslininkai užsimanė, meras vykdo. O taryba, kaip tie sako Kinijos chunveibinukai vienu metu, vykdo tvirtindami nemastydami. Dar taryboj kaip smėlio vaikų dėžėj imituodami pozicijas ir opozicijas. Tas pats nuo Nepriklausomybės pradžios, meras su taryba susireikšminę imituoja per savivaldos sritį, nematydami įmonių parceliavimų... Dabar ant biudžeto likučių perėję paimt bent kokiais būdais. Tokie mentalitetai..Jei metinis biudžetas deficitinis ir dar apie 10 milijonų atimt, tai dar didesnis erzelynas per savivaldą, kam išlikt. Dar didesni mokesčiai gyventojams.

65
6:31, 2024-03-03
reikšmė

Tokias nesamones daryt, reiškia. Kad Alytuj rimtų politikų neturi. Nes anais laikais statyta poliklinika patogiausioj vietoj centre tarp stambiausių mikrorajonų ir geri privažiavimai kišt į jau dabar superankštą ligininės teritoriją kur probleminiai privažiavimai, čia sveiku protu nesuvokiama. Kaip ir savo laiku nepastebėt padangų gaisro pradmenų ir nepasiruošt specpriemonių, ką kiti panašiose situacijose pasiruošę, čia. Kaip neįsivaizduojamo neatsakingumo miesto valdyme reti atvejai. Pridengti superpasyviu visuomenės palaikymu iki šiol. Reiškia, jei meras duos komandą griaut miedtą, be gyvybės taryba tvirtins. Štai ką reiškia toleruot dvigubus standartus, atseit manęs neliečia.

64
21:56, 2024-03-02
Jo

Labai geras Miko komentaras Alytaus naujienose:
Ar kas nors analizavote 2024 m. vasario 28 d. statybos techninį reglamentą STR 2.07.02:2024 "Slėptuvės, kolektyvinės apsaugos statinio ir priedangos projektavimo ir įrengimo reikalavimai".
Tokie įtvirtinimai bus privalomi naujai statomiems visuomeninės paskirties pastatams, į kurių kategoriją patenka ir gydymo įstaigos.
Kaip apsiūta - poliklinikos slėptuvė kainuos ne mažiau kaip pati poliklinika, nes slėptuvėje turi būti užtikrinta gyvenamai aplinkai keliami reikalavimai: autonominiai du vienas nuo kito nepriklausomi elektros tiekimo šaltiniai, ventiliacija, vanduo, nuotekos, ypatingi konstrukcijų sutvirtinimai ir t.t.
O dabar jau dilema: renovacija ar statyba?

63
22:47, 2024-03-01
Top tarnai

Tik Labukas su Vencium turi stuburus. kiti drebulės lapeliai linguoja galvom pavėjui.

62
22:23, 2024-03-01
Muse

Vaikų polikliniką kai statė ,kiek džiaugsmo ir liaupsių ,vaikms ir tėveliams bus patogu.Šnipštas .Pastatas komercinės paskirties gavosi.Baseinas kiek laiko veikė? Gėda ,neūkiškumas visais laikais.

61
13:29, 2024-03-01
realybė

Poliklinikos lankytojai piko metu naudojasi net 5 auto parkavimo aikštelėm. Viena prie poliklinikos, dvi prie vadinamos mažos poliklinikos, dvi prie prekybos centrų prie Naujosios gatvės, viena aikštė prie sporto rūmų. Viso sudėjus apie trečdalis ligoninės teritorijos plotų. Privažiavimas prie poliklinikos Naujoji gatvė erdvi, talpina privatų ir viešą transportą. Lyginam prie ligoninės privažiavimai Tvirtovės ir Ligoninės gatvės jau dabar probleminės dėl pralaidumo stygiaus. Apkrovus papildomai, dar didesni kamščiai ir avaringumas. Kaip ankšta ir dabartinės ligoninės teritorijoj. Kur apkrovus dar labiau- chsosas, erzelynai, grūstis. Kur jei kokia viruso epidemija, dar labiau pavojinga žmonių susitelkimuose. Vėl kitų sodintą ligoninės sodą kirst, čia barbarais reikia būt.

60
11:59, 2024-03-01
Kausimas

Projekto paruošimas irgi kainuoja. Gal jau rado architektą kuris nemokamai paruoš projektą? Statyti ar nestatyti reikia spręsti jau dabar, o ne po projekto paruošimo. Jei bus projektas paruoštas ir nuspęsta nestatyti naujos poliklinikos, tai bus dar eilinį kartą vėjais išleisti mokesčių mokėtojų pinigai.

59
13:37, 2024-03-01
Per apklausa

Dauguma miestiečiu pasisakė prieš. Tai kaip ir klausimas turėjo būti uždarytas, žinoma jeigu taryba dirba miestiečiams visiems. O jeigu dirba tik keliems miestiečiams, tai tegul tie keli ir išlaiko miesto valdžia ir biurokratus

58
11:51, 2024-03-01
Jo

O iš kur paimsit tiek medikų į naują polikliniką?

57
15:30, 2024-03-01
Dgf

Tai gi sakė, didelės nestatys gal dar ir per daug medikų bus.ko gero papult pas seimos gyd bus dar sunkiau.reiks i rajono persirasyt

56
10:18, 2024-03-01
Čia tuoj

Galim likti išvis be poliklinikos. Sena parduos būtų statytojams, o nauja gali būti tokia kaip stadionas Vilniuje. Iškasta duobė ir keli betono gabalais riogsos.

55
8:24, 2024-03-01
atsakomybė

Didžiausia atsakomybė ir atskaitingumas pačių rinktiems 27 tarybos nariams. Meras gsli pasakyt, aš tik siūliau. O sprendimus tvirtina 27 tarybos nariai, kurie gali ir kitaip siūlyt. Brt atsakingi, kadangi tsryboj balsuojant tvirtina sprendimus. O meras ne tarybos narys ir sprendimų netvirtina.

Puslapiai

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Web puslapių adresai ir el. pašto adresai automatiškai tampa nuorodomis.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai