Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt
5
14:42, 2023-10-27
Dzūkas

Neklaidinkit žmonių, niekas ten jų balso negirdi. Pradėkit nuo to kad kiekviena gatvė yra atskiras sklypas. Teko dalyvauti Pulko g sklypo rekonstrukcijoje, greičiausiai buvo pakviesti visi žmonės kurių sklypai ribojasi su Pulko g sklypu (bent taip paaiškino paskambinus į savivaldybę) na, dalyvavome, dalyvavo “dujų sfera” kažkokia teta ir dar keletas žmonių, garso nebuvo, į ekraną išmetė kažkokį planuką ir viskas. Parašėme keletą klausimų sau ir tiek. Pagarba kažkuriam iš savivaldybės darbuotojų kuris parašė kad neuždavinėtume klausimų nes “specialistai nemoka naudotis programa” o balsu paklaust buvo neįmanoma. Jei dar už feikinę transliaciją kažkam sumokėjo tada grynas pinigų plovimas.

4
13:27, 2023-10-27
kests(ūkininkas nuo sofos)

taigi mieli valdinikėliai-bezdaliai...pasukit smegenėles,kaip sumažint vargus gyventojams statant automobilius kiemuose...pasiūlymas paprastas: kiek apleistų darželių teritorijų,kiek žalių plotų šunims šikc. tad imkit europinius pinigėlius ir asfaltuokit. Bet čia reik smegenėles pasukti,paruošti projektus ir atkato nesimato. Geriau leisti kepti prekybcentrius ir pinigo nubyra?

3
11:14, 2023-10-27
Socdemų buldozeriui

Norit be reikalo trukdyti gyventojus, kad vieni salėje nesėdėtumėte ? Cirkinkitės be gyventojų, vis tiek į jų nuomonę nusispjaunat

2
11:11, 2023-10-27
O tai

į gyventojų siūlymus kas nors kreipia dėmesį? Juk pas mus - gyventojai siūlo, o meras su Rakaičiu nutaria.

1
10:54, 2023-10-27
Reikalinga kalbos redaktorė?

Skirkite sąvokas - sprendimas (vykdomosios valdžios aktas) ir sprendinys (matematinio uždavinio sprendimo rezultatas).

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Web puslapių adresai ir el. pašto adresai automatiškai tampa nuorodomis.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai