Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt

Narkotikus vežusiam beteisiam jaunam vyrui kelią pastojo policijos pareigūnai

Ina Grigūnaitė - Skrabulienė  •    •  13:13, 2020-09-27
asociatyvi nuotr.
AlytusPlius.lt nuotr.

Vėlyvą penktadienio vakarą Alytaus policijos pareigūnams Prienų rajone įkliuvo automobilį  ,,Renault Megane Scenic“ vairavęs jaunas vyras. Jo automobilyje aptikta narkotinių medžiagų. Negana to, jis spruko nuo policijos pareigūnų.

 

Policijos duomenimis, įvykis užfiksuotas apie 21 val. 53 min.  Pareigūnų stabdomas ,,Renault“ markės automobilį vairavęs 26 metų vyras nepakluso šiam reikalavimui. Priešingai, bandė sprukti ir nesuvaldęs automobilio nuvažiavo į šalikelę.

 

Pareigūnams atlikus patikrinimą, paaiškėjo, kad vairuotas automobilis neapdraustas privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu, taip pat neatlikta privalomoji techninė apžiūra, o vairuotojas net neturi teisės vairuoti transporto priemonės.

 

Apžiūrint automobilio saloną, priekinės panelės peleninėje rasti trys polietileniniai paketėliai su baltais milteliais, galimai  narkotine ar psichotropine medžiaga ir po automobilio pavarų svirtimi, ties rankinio stabdžio rankena, buvo rasti du popieriniai įpakavimai, kurių viduje buvo violetinės spalvos milteliai, galimai su narkotine ar psichotropine medžiaga.

 

Patikrinus vairuotojo blaivumą, paaiškėjo, kad jis  blaivus. Vyras išvežtas į  Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninę, kur jam  paimta tiriamoji medžiaga- šlapimas.