Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt

Automobilių entuziastus suviliojo renginys Alytuje

Raimonda Andriulionytė  •  raimonda@alytusplius.lt  •  14:21, 2017-08-26
Alytuje vyksta automobilių paroda.
AlytusPlius.lt nuotr.

Automobilių entuziastams šeštadienį Alytuje yra kur „paganyti“ akis. 13 valandą prie Alytaus sporto ir rekreacijos centro prasidėjo keturių jaunų alytiškių organizuojama automobilių paroda „Swanky Cars“. Čia savo automobilius pademonstruoti susirinko ne tik alytiškiai, bet ir vairuotojai iš kitų miestų.

 

Dalyvauti automobilių parodoje užsiregistravo beveik 50 vairuotojų.  „Dalyvių yra užtektinai. Susidomėjimo sulaukėme. Pastebėjome, kad parodoje yra nemažai vokiečių gamintojų automobilių – tokių kaip „BMW“ ir „Audi“, šiek tiek pasigedome japoniškų automobilių, nors jie taip pat yra populiarūs“, - sakė vienas parodos organizatorių Mantas Ivašauskas.

 

 

Pasak vaikino, parodoje dalyvaujantys automobiliai turėjo būti tvarkingi, prižiūrėti. „Nesvarbu, ar tai būtų sportinis, ar klasikinis automobilis. Svarbu, kad jis būtų tvarkingas, traukiantis akį“, - kalbėjo M. Ivašauskas.

 

 

Jo teigimu, idėja suorganizuoti automobilių parodą kilo netikėtai. Keturiems technika besidomintiems alytiškiams teko dalyvauti kituose miestuose vykstančiose automobilių parodose, festivaliuose ir jie panašaus renginio pasigedo Alytuje.

 

„Nutarėme pabandyti. Tikimės, kad šis renginys vyks ne tik šiemet, bet ir kitais metais“, - sakė M. Ivašauskas.

 

 

Apžiūrėti automobilių parodos atvyko ir Alytaus vicemeras Tautvydas Tamulevičius. Jis pasidžiaugė, kad Alytuje mažėja apribojimų vairuotojams – automobilių stovėjimo aikštelės tampa atviros.

 

„Ši savaitė Alytuje buvo gana svarbi visiems Alytaus vairuotojams. Buvo priimtas sprendimas, kad ne visos automobilių stovėjimo aikštelės turi būti ribojamos. Į jas turi būti sudaryta galimybė įvažiuoti ne tik tam tikromis valandomis, bet ir visą parą. Atsiras daugiau laisvės, nes automobilių parodos galės vykti ir kitose vietose, pavyzdžiui, prie prekybos centro „Nemunas“ esančioje aikštelėje. Žinoma, daugiau laisvės reiškia daugiau atsakomybės, bet neabejoju, kad alytiškiai su tuo puikiai susitvarkys“, - kalbėjo T. Tamulevičius.

 

 

Iki pat vakaro vyksiančioje automobilių parodoje dalyviams netruks atrakcijų. Renginio metu planuojama išrinkti gražiausios spalvos automobilį, gražiausią parodos automobilį, gražiausius automobilio ratus, saloną ir įspūdingiausią garso aparatūrą. Savo automobilius pristačiusių vairuotojų lauks ir prizai.

 

Komentarų nėra