Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt

Valstybės dieną Rotušės aikštėje bus dalijami atvirukai

Alytaus miesto savivaldybės Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus informacija  •    •  9:57, 2017-07-04

Liepos 6 – ąją jungiamės prie visos Lietuvos Alytaus Rotušės aikštėje bei ant Alytaus piliakalnio giedodami Tautišką giesmę. Šis išskirtinis veiksmas sujungia visus pasaulio lietuvius, nes būtent piliakalniai yra labai tvirtas vienybės simbolis. Vienybės ir didelio, drauge atlikto darbo, kuomet jie buvo supilti dideli ir tokie tvirti, kad galėjo ne vieną pilį išlaikyti.

 

Lygiai taip pat vieningai, kaip mūsų tauta būrėsi ir tikėjo mūsų šalies laisve ir nepriklausomybe. Nuo 100 nuostabių Lietuvos piliakalnių  visi kartu kviečiami keliauti į atkurtos Lietuvos šimtmetį.

 

Alytaus savivaldybė jungiasi prie Valstybės atūrimo šimtmečio kampanijos „Ačiū“.  Ši akcija skatina dėkoti visiems prisidėjusiems mūsų ir Lietuvos kelyje į sėkmę.

 

Liepos 6-os dienos renginių metu  bus dalijamos atvirutės, į kurias žmonės kviečiami rašyti padėkas. Atvirukų siuntimu adresatams į  visą pasaulį pasirūpins renginio organizatoriai. Alytaus miesto savivaldybė kviečia atvykti į Valstybės  dienos renginius, atvirukuose užrašyti savo linkėjimus bei padėkas ir juos išsiųsti.

 

 

Prie  kampanijos „Ačiū“ prisijungė tokie žmonės kaip Rita Miliutė, Arnoldas Pranckevičius, Agnė Grigaliūnienė, Gabrielius Liaudanskas - Svaras, Ieva Krivickaitė, Petras Auštrevičius, Edmundas Jakilaitis, Monika Linkytė, Benediktas Vanagas, Andrius Mamontovas, Erika Jennings, Viktoras Diawara ir kiti.

Komentarų nėra