Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt

Pamatykite savo akimis: kur ir kaip gimsta milijardai gerųjų bakterijų mūsų sveikatai

Daina Baranauskaitė, Kastytis Skrabulis  •    •  8:59, 2024-02-17

Iš Suvalkijos kilęs meilės emigrantas Dzūkijoje Stasys Guzevičius įkūrė veiklą, kuri – ir jo gyvenimo būdas, susijęs su sveika gyvensena, ir verslas.

 

Luksnėnuose esančiose gamybinėse patalpose „gimsta“ milijardai gerųjų bakterijų, kurios, anot S. Guzevičiaus, padeda suaktyvinti virškinamąjį traktą ir išsprendžia daugybę kitų su įvairiais sveikatos sutrikimais susijusių bėdų.

 

Pasak jo, fermentacijos procesai yra įprasti kasdienybėje, mat raugiame kopūstus, agurkus. S. Guzevičius savo produkcijos gamyboje naudoja tuos pačius rauginimo procesus, dėl jų konsultuojasi su mokslininkais iš įvairių pasaulio šalių.

 

„Bakterijos mūsų kūnui yra itin svarbios, todėl mes privalome praturtinti mitybą mikroorganizmais. Kaip tik tai paskatino sukurti „Bifido“ produkciją – fermentuotus gėrimų koncentratus“, – pasakojo verslininkas Stasys.

 

Vyro teigimu, tai duoda sveikatą. „Yra patarlė: sveikas pilvas – sveikas žmogus. Tai – populiarus koncentratas visoje Lietuvoje. Dėl antibiotikų, išorinio poveikio dingsta gerosios bakterijos. Tada į organizmą patenka blogi dalykai. Šis butelis gerųjų bakterijų koncentrato – atstoja 15 tonų kefyro,“, - pasakojo S. Guzevičius.

 

Išsamiau – videoreportaže.

 

 

 

 

Užs. Nr. 2024/02/17

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Web puslapių adresai ir el. pašto adresai automatiškai tampa nuorodomis.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai