Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt
3
9:21, 2024-02-12
uhu

Įjungtos šviesos nedidina degalų sąnaudų, kaip ir dažnas variklio užvedinėjimas, elektromobilių krovimo stotelės neapkrauna elektros tinklo,tereikia tik jų pakankamo kiekio. Mitai yra seni fizikos dėsniai, o didžiausia tiesa visur yra valdininkų sutartiniai įsitikinimai.

2
11:41, 2024-02-13
Truputi klystate

Ijungtos sviesos didina degalu sanaudas, nebent vaziuosi mopedu ar kombainu, tiems tikrai nedidina. Variklio paleidimo metu suvartojama ne mazai degalu, del suprantamu priezasciu kiekio neivardinsiu nes visi pataps gudrus, skaiciuokit patys. Kuo dazniau paleidinesi varikli tuo daugiau iskrausi akumuliatoriu, gal pamirsai starterio starto srove ir kiek vidutinis akumuliatorius turi sroves, startines neskaiciuok. Ir prisimink dedes Omo desni kiek paleidus varikli paimama sroves ir kiek reikia kurent varikli nes poteriai akumuliatoriaus neikrauna. nors…. yra autospecialistu kurie teigia kad priesrukines sviesos bent kuriuo paros metu prideda 5KW galios . Pabaigoje suskaiciavus snarglius pasidaro aisku kad start stop prie kiekvieno sviesoforo nera ekonomija nebent kai automobilyje yra retarderis bet nemaciau nei viename tokio stebuklo

1
13:17, 2024-02-08
Rubrika kaliošo patarimai kliosui

Mechanine deze geriausia, dyzelinis variklis ekonomiskiausias visais sezonais vaziuoti pavara neisjungiant pavaros ekonomiskiausia nevirsinti leistino greicio saugiausia ir kaitrines lemputes geriausios.

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Web puslapių adresai ir el. pašto adresai automatiškai tampa nuorodomis.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai