Pranešk naujieną!
Tel. 8 616 51 718. El. paštas info@alytusplius.lt
24
12:48, 2023-09-28
audra

Nu nebukit tokie pikti O TIE 2 TEGU SOKA KAIP NORI

23
9:31, 2023-08-16
pensininkai

Alytuj pas pensininkus aktyvus gyvenimas. Daugybė kelionių-renginių-tokių šokių viduj seniai daro. Net palyginus miesto viešas gyvenimas pagal kaip atbulom. Nors per rinkimus oligarchų deriniai eliminuoti jų urmu nerenkant, laimėję išsigandę Alytuj vyraujančių oligarchinių- policinių metodų. Kur stengiamasi slopint rimtai prabylant dėl pramonės parko, aerodromo problemų. Net bijo paanalizuot viešoj erdvėj, kodėl pilnai neįveiklinti miesto labui.., kur reklamuotos Kauno grūdų 32 milijonų investicijos.

22
1:36, 2023-08-16
atsakas

Ten apačioj komentaras, atseit oligarchams dzin ... Per rinkimus alytiškiai konkrečiai įrodė oligarchų derinių nerinkdami urmu su jų rinkiminiais sarašais. Kadangi perpratę jų tikrus, kad ir kiek būtų slėpti kėslai ir nesicackino per rinkimus su tokiais. Nors ir kaip skundinėdami per teisėsaugą gasdino. ant savo kailių. Manydami, kad ir pensininkai išsigas. Anoj kadencijoj per užsakomus straipsnius žiniasklaidoj dėl liguistų skandalų dėl Kongo ir panašiais atvejais. Dėl ko nesimatė, kad per rinkimus nors vienas oligarchas būt bandęs su pensininkais akis į akį agituot, ko nepabūgo meras.

21
20:05, 2023-08-15
Pavydu mojuojantiems

Kai nėra argumentų, tai tada jau atsiranda pavydas. Kas antras komentaras apie pavydą. Nejuokinkite. Jums tikrai nėra ko pavydėti. Ypač vienam, kurio plokštelė jau keli metai užstrigus :)

20
1:16, 2023-08-16
tabletiniai

Ypač liguistai pavydi,nekenčia, rinkimus pralošę tabletiniai oligarchai. Išsilaikantys intrigų per teisėsaugą dėka. Ką gerai žino ir pensininkai. Alytaus stagnacijos pūlinius.

19
19:47, 2023-08-15
Vidas

Paskaičiau ir...liūdna patapo del Jūsų bjiaurių komentarų. Taip ir aš filmuoju naktišokius, nes, tie žmonės aikštėje rodo pozityvą, jiems dzin kas tuo metu valdžioje. JIE ATEINA ŠOKTI! Yra daug porų, kurie šoka per savaitę keletą kartų. Jiems garbė ir šlovė. Jei nemokat šokti, tai uždarykit burnas ir eikit šnapsą gert. Senjorai absoliučiai blaivi šoka.Alytuje esame keletas šokius filmuojančių operatorių. Visiems užtenka vietos ir...visada daug peržiūrų. VISA LIETUVA ŽIŪRI IR PAVYDI. Ir kiti rajonai jau šia baciliuke užsikrėtė. VALIO...

18
12:58, 2023-08-16
Man irgi liūdna,

kad jūs rašote tokį komentarą. Užsidaryti burnas, eiti gert šnapso - kuo jūsų komentaras skiriasi nuo tų bjaurių komentarų? Garbė ir šlovė - už ką čia tuos šokėjus taip reikia garbinti? Gal jie kokie šventieji? Blaivūs šoka - ot tai nuopelnas. Ir negi yra tik 2 pasirinkimai - arba Naktišokiai arba šnapsas? Bočiai organizuoja šokius, koncertus, keliones - bet tikrai apie juos tiek daug niekas nepasakoja ir nerodo. Pagarba Bočių pirmininkei, kad yra tiek renginių, kelionių. Ir nerašykit visos Lietuvos vardu, kad visa Lietuva pavydi. Taip, yra tokių, bet tikrai ne visą Lietuva. O jūsų filmuojamas renginius iš Alytaus rajono pažiūriu, tikrai labai patinka.

17
11:09, 2023-09-16
:)

>12:58 tiesiai į dešimtuką ! :)

16
1:20, 2023-08-16
yra

Esmėj vienas rinkimus pralošęs oligarchas stengias daryt įspūdį, aplamai juodai pavydintis kas tik Alytuj sugeba ir bando laisviau elgtis. Spiauk į jo liguistą susireikšminimą, kaip alytiškiai spiovė per rinkimus nerinkdami tokių urmu.

15
17:19, 2023-08-16
yra

esmėj vienas teismą pralošęs žmogelis, stengiasi daryt įspūdį aplamai juodai pavydintis kas tik Alytuj sugeba ir bando daryti verslą. Spjaukit į jo liguistus komentarus, kaip alytiškiai spjovė į jo komentarus ir viso to komentarų urmo rašytoją.

14
12:58, 2023-08-15
pavydi

Atskiri pavydi, kad sulaukę tokių metų dar gali džiaugtis šokdami gyvenimu. O meras ne rokio proto, kaip viešas asmuo Vilniaus ir prekybos rūmų prezidentas net būdamas politiku per privačius ieškinius teisme nualpinėdamaa alopina, kad neprabiltų apie aerodromo ir pramonės parko įpatumus. Net dabar per provatų kaltinimą skundais užvertęs teisėsaugai ant neįtinkančių. Ir vis tiek verslinonkai, kuriuos atseit atstovauja, nepabojojo jo ir panašių nerinkt į būsimą tarybą. Nors praeitose kadencijose rinko, į šią nerinko.

13
12:10, 2023-08-15
Postas

Įdomi kai kurių kašų logika komentaruose, todėl paaiškinsiu: šie žmonės, pensininkai, jau atidavė savo indėlį bendruomenei, todėl nusipelnė gyvenimo saulėlydyje pailsėti. Blogiau tai, kad išauginome bjaurių nevispročių žmonių kartą.

12
14:02, 2023-08-15
O kas tie kašai?

Labai geras jaunimas, išsilavinęs, protingas. Aišku, yra ir tokių, kurie nesimoko, nedirba. Bet jų, ačiū Dievui, mažuma. Šaukštas deguto medaus statinę pagadina. O tie nuolatiniai komentarai apie pavydą, oligarchus ir t. t. jau tiek nusibodę, kad vemt verčia. Ir nereikia net skaityti, nes viskas ten metų metus rašoma, tas pats per ta patį.

11
15:33, 2023-08-15
yra

Yra beveik pensijinio amžiaus oligarchų, kurie negalėdami susitaikyt kad užimant viešus postus alytiškiai jų nerinko. Nerinko net verslai, kuriuos atstovauja, nors anksčiau rinko. Tad lieja įtūžį ant pensininkų,vėl būnant viešais skundinėjant tomais per privatų institutą iš įsiūčio, kad neišrinko. Jų braižas aiškiai išsiskiria iš kitų.

10
18:38, 2023-08-15
Tiems verslininkams vienodai

Naktišokiai. Rašo žmonės, kurie puikiai pažįsta kai kuriuos šokejelius ir šokėjėles, o ne tie, kurių neišrinko. Nusibodo nuolatiniai reklamavimai, ypač 2 sužvaigždėjusių šokėjų vaikščiojimas, jų kalbinimas. Kartais atrodo, kad ir lygintuvą įsijungus išgirsi naktišokių reklamą.

9
6:26, 2023-08-16
pensininkai

Pensininkai ir nerinko verslininkų oligarchų su jų rinkiminiais sarašais. Perpratę jų intrigas. Kurie iš liguistumų jau pradeda blusinėt kaip kuris senjoras su kuo šoka. Tuo, gal ir skundus teisėsaugai tomais skūs, kad ne taip šoka, ne tuos kalbina..

8
1:23, 2023-08-16
jau

Jau ir pensininkai netinka rinkimus pralošiusiam oligarchui. Ypač tie keli vaikščiojantys..Jau net senjorus blusinėja šokių metu, kas kaip. Vėl policijai prirašys tomus skundų, kad per šokius kaip kurie ne taip juda...

7
12:17, 2023-08-15
yra

Yra Alytuj piktybinų tiems, kas sugeba nesveikai ir liguitai pavydėt. Per rinkimus niekas netrukdė rinkt verslo lyderių, kur keli sarašai verslo,bet jų neronko net jų atstovaujamų firmų darbuotojai. Kur rinko į anas kadčncijas. Nes Alytuj staigiai suvokė atskirų iš verslo banditinius metodus per teisėsaugą gasdint ir tokiems pasakė- NE valdyme. Su juos iki šiol palaikančiai teisėsaugai.

6
10:05, 2023-08-15
tym

Kodėl ,,naktišokiai'' vyksta dieną ? Ar senjorams su regėjimu taip prastai, kad jiems atrodo čia jau vakaras ?

5
9:03, 2023-08-15
Nusiritom

Jei tik tokie reportažai garsina Alytų, tai liūdna ir gaila dėl gimtojo miesto. Tikėkimės, kad žmonės pradės labiau domėtis miesto valdžios neveiklumu, saviškių socdemų kišimu į geras darbo vietas, visiška Cesiulio nekompetencija atlikti mero pareigas, kurio funkcijos nuo šių metų ypač praplėstos ir t.t. Gana piarintis už mokesčių mokėtojų pinigus, laukiam realių darbų ir miesto problemų sprendimų

Puslapiai

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Web puslapių adresai ir el. pašto adresai automatiškai tampa nuorodomis.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai